Tilbage Praktikoplag

Praktikant til forårssemesteret 2021

Har du lyst til at prøve kræfter med dit fag i praksis?

SocialRespons er en analyse- og evalueringsvirksomhed, der brænder for at skabe klarhed og videndeling for sociale indsatser. Som praktikant indgår du i et unikt fagligt miljø, hvor sociologisk og antropologisk teori og metode bruges til at skabe værdi i opgaveløsningen for vores kunder. Læs mere om os på www.socialrespons.dk

Stillingen som praktikant giver dig mulighed for at prøve kræfter med mange af vores arbejdsområder. Du kommer til at indgå i arbejdet med udvalgte projekter, der i samarbejde bliver udvalgt således at de matcher dit interesseområde. Her vil du blandt andet komme til at arbejde med baggrundsresearch, indsamling af data, analyse, design og formidling. Du vil komme til at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med erfarne konsulenter i opgaveløsningen.

Vi forventer, at foråret vil byde på opgaver med fokus på fx udsatte unges mulighed for at deltage i fællesskaber, fritidsjob- og mentorindsatser, udvikling af udsatte boligområder, samt evaluering med fokus på LGBT+ personers trivsel, patienttryghed og kulturudvikling.

DINE KVALIFIKATIONER

Er det dig? Så send en kort motiveret ansøgning og CV til mail@socialrespons.dk

Din arbejdsuge vil som udgangspunkt være 30 timer om ugen, men vi kan aftale nærmere ift timetal, hvis det skal imødekomme eventuelle forpligtelser på dit studie. Praktikken er ulønnet, og der er frokost inkluderet.

Praktikperioden er fra 1. Februar til udgangen af juni 2020.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Ea Helth Øgendahl, tlf. 53 61 62 99

Ansøgningsfrist: 5. november kl. 12. Vi kalder løbende til samtale.