pode tomar albendazol e ivermectina juntos how to use ivermectin horse paste for rosacea how much ivermectin to give a dog for heartworms is ivermectin bad for chickens traitement gale stromectol how to take ivermectin liquid for humans for covid
Tilbage Ferielejr for uledsagede asylunge

Ferielejr for unge uledsagede flygtninge

 

Kunde: Røde Kors  År: 2016

Et stigende antal flygtningeunge kommer til Danmark uden deres forældre. I 2016 afprøvede Røde Kors derfor en type ferielejr med det formål at modvirke social isolation og ensomhed hos unge. SocialRespons blev hyret til at evaluere dette pilotprojektet og til at sikre en optimal fremtidig indsats. Lejren, der havde et særligt fokus på fællesskabsorienterede aktiviteter, blev afholdt i samarbejde med en efterskole.

Vores tilgang: 

SocialRespons interviewede repræsentationer fra alle interessentgrupper på lejren: de frivillige, lejrlederne, Røde Kors og deres samarbejdspartnere. Derudover afholdte SocialRespons en dataindsamlingsworkshop med 23 unge, uledsagede flygtninge.

Det leverede vi:

Gennem en afsluttende læringsworkshop skabte SocialRespons synlighed om de resultater lejren har skabt. Evalueringen blev også udarbejdet i fysisk form og kan findes her.

Andre projekter med Røde Kors:

Vi har tidligere været evaluatorer for Røde Kors. I den forbindelse evaluerede vi en guide (i form af en app) til flygtningefamilier i asylfasen. Se vores evaluering her.

Vi har også udarbejdet et handlingskatalog for Røde Kors omkring frirum i asylfasen. Handlingskataloget har til formål at sikre bedre livsvilkår for asylansøgerfamilier og uledsagede mindreårige. Se publikationen her.