para que sirve ivermectina calox 6 mg how much does ivermectin cost per dose hiberbetina how often to give ivermectin to pigs ivermectin dosage chart for dogs demodex para que sirve ivermectina genfar 0.6 achat stromectol sans ordonnance can ivermectin be used on horses
Tilbage Sammenlægning på vej

Sammenlægning på vej

SocialRespons og Rådgivende Sociologer fusionerer

Foråret er på vej, og med det er vi glade for at kunne annoncere nye tiltag i analysevirksomhederne Rådgivende Sociologer og SocialRespons. Vi lægger vores mangeårige erfaring og viden sammen under et navn og tager et nyt skridt i arbejdet med at opbygge og udvikle viden der leder til forandring.

Målet for SocialRespons – Rådgivende sociologer og antropologer er, at den viden, vi skaber via analyser og evalueringer, altid skal kunne omsættes til handling og bidrage til reelle sociale forandringer. Det har vi gjort hver især – og det vil vi fremover gøre i fællesskab.

Vi bliver en af landets mest specialiserede analysevirksomheder, der dækker hele det sociale felt. Vi tror ikke på metervarer. Vores ydelser er derfor altid leveret af seniorkonsulenter og designet til at passe til hver enkelt indsats. Vi deler troen på, at mennesker bedst flytter sig ud af en udsat position, hvis de inddrages i arbejdet med at definere indsatser og målsætninger, og det understøtter vi med vores analyser og evalueringer.

Sammen trækker vi på en endnu større pallette af viden, metoder og netværk, end vi har gjort hver for sig. Vi forener spidskompetencer indenfor det kvalitative og det kvantitative område med både et sociologisk og et antropologisk afsæt.

Ønsker du at høre mere om os, vores metoder og hvordan vi kan hjælpe jer så kontakt os på mail@www.socialrespons.dk eller på 22 62 11 99.
Du kan også følge os på facebook eller linkedin

 

Mere om vores ydelser
I kan med SocialRespons få et skræddersyet produkt, der rammer plet både i undersøgelsesfasen og i formidlingen af vores viden – løbende og efterfølgende. Vi tilbyder bl.a.:

Alt sammen med et skarpt fokus på lettilgængelig formidling.

Vores ambition er at flytte evaluering fra en kontrolfunktion til et aktivt indspil, der bidrager med vigtig læring. Det betyder også, at vi gentænker måden en evaluering kan formidles og forankres på – blandt andet i samarbejde med podcastere, filmproducenter, fotografer samt forskere og andre eksperter på området.