ivexterm tabletas john hopkins ivermectin ivermectina 6 mg posologia ivermectin tablets usp 3mg price can you use horse ivermectin for dogs
Tilbage Praktikopslag

Praktikant til forårssemestret

Har du lyst til at prøve kræfter med dit fag i praksis?

Vi søger en studerende fra sociologi, antropologi eller anden relevant samfundsfaglig uddannelse, der har lyst til at være praktikant hos os i foråret 2022.

SocialRespons er en analyse- og evalueringsvirksomhed, der brænder for at skabe klarhed og videndeling for sociale indsatser. Som praktikant indgår du i et unikt fagligt miljø, hvor sociologisk og antropologisk teori og metode bruges til at skabe værdi i opgaveløsningen for vores kunder. Læs mere om os på www.socialrespons.dk

Stillingen som praktikant giver dig mulighed for at prøve kræfter med mange af vores arbejdsområder. Vi forventer, at du vil indgå i løsningen af forskelligartede opgaver, og at du kan tage selvstændigt ansvar for de opgaver, du vil blive tildelt alt efter muligheder og kompetencer. Vi forventer, at foråret vil byde på opgaver med fokus på fx konstruktive fælleskaber blandt udsatte grupper og social økonomi samt madfællesskaber og kulturindsatser i udsatte boligområder.

DINE KVALIFIKATIONER

Er det dig? Så send en kort motiveret ansøgning og CV til mail@socialrespons.dk

Som praktikant kommer du til at indgå i arbejdet med udvalgte projekter. Her vil du blandt andet komme til at arbejde med baggrundsresearch, indsamling af data, analyse, design og formidling. Du vil komme til at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med erfarne konsulenter i opgaveløsningen. Din arbejdsuge vil som udgangspunkt være 30 timer om ugen, men vi kan aftale nærmere ift timetal, hvis det skal imødekomme eventuelle forpligtelser på dit studie. Praktikken er ulønnet.
Praktikperioden er fra 1. februar til udgangen af juni 2022.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Sofie Bertolt Winther, tlf. 42 67 48 99

Ansøgningsfrist: 15. november kl. 12. Vi kalder løbende til samtale.